Lajme

 • Konferenca XX Tuba plastike 2020 Amsterdam, Hollandë

  Konferenca XX Tuba plastike 2020 Amsterdam, Hollandë

  Konferenca dhe Ekspozita e Tuba plastike XX, konferenca më e madhe në botë në fushën e tubave plastikë, do të zhvillohet nga 21-23 Shtator 2020 në Hotel Okura në Amsterdam. Ne kemi njoftuar se Banline është sponsori i GOLD i kësaj konference. Ne do të ndajmë teknologjinë më të re - Co ...
  Lexo më shumë
 • Mësoni më shumë rreth tubit RTP dhe tubit TCP

  Zhvillimi i teknologjisë na ndihmon të sigurojmë energji të përballueshme, të besueshme, ekonomike që mund të përfitojë në botën tonë. Teknologjia që qëndron pas nesh, jo vetëm që na ndihmon të gjejmë mënyrën e mjaftueshme për të eksploruar materialin e ri, zgjidhje të re në fushën e tubave të përbërë, por edhe të zëvendësojmë të tanishme të përbërë / t ...
  Lexo më shumë
 • Faleminderit që vizituat stendën tonë

  Faleminderit që vizituat stendën tonë

  We would first thank you for all participants, global clients come to visit our booth at INTERPLASTICA 2020, RUSSIAN. With great innovative strength and know-how in machine technology, Banline persuades sustainable added value across their entire value chain. Our brand n...
  Lexo më shumë
 • Suksesi i Madh - PLASTEX 2020

  Suksesi i Madh - PLASTEX 2020

  The exhibition gave us the opportunity to highlight the leading technology that Banline provides to achieve our global clients. We would like to thank you for all of the clients, experts for coming to our booth at PLASTEX,2020 (The moment of PLASTEX 2020 shown at bottom)...
  Lexo më shumë
 • Faleminderit - PlastEurasia Stamboll - 2019

  Faleminderit - PlastEurasia Stamboll - 2019

  The exhibition building the bridge between professional experts and reliable providers. Banline always pursue reliable technology for global customers. It is our pleasure to have chance to communicate with more than 50,000 professional experts at Istanbul.Industries requ...
  Lexo më shumë
 • Shumë faleminderit për të komunikuar me ne Në K-2019

  Shumë faleminderit për të komunikuar me ne Në K-2019

  Lexo më shumë
 • Bashkohuni me ne në K show 2019 Germany

  Bashkohuni me ne në K show 2019 Germany

    Banline Machinery Equipment will attend German Plastics Exhibition (K Show) held in Dusseldorf from 16-23 October 2019. We provide complete Equipment for Continuous Fiber reinforced thermoplastic (CFRTP); Steel Reinforced Polyethylene Pipe (SRPP) ; Large diameter pipe Socketing Machine...
  Lexo më shumë