Our Products

Banline

CFRTP

Complete Production Line for Continuous Fiberglass-RTP (CFRTP)

 • -30% Total Cost
 • -50% Pipe Weight
 • HDPE ( PE 100+ ) or PERT – Inner Layer
 • HDPE ( PE 100+ )  – Outer Layer
 • Brand New Wrapping Technology

 

SRPP

Linja e makinerive të tubave polietilen me shirita çeliku (SRPP)

yt All steel structures

yt perfect composition of steel-plastic

ytOne set facility for main specifications

yt Portable factories

SockingMachine

Complete Equipment for Large diameter pipe Socketing Machine-HDPE

yt Convenient installation

yt Welding reliability

yt Excellent sealing performance

yt Production efficiency

 • -
  30 years expert experience
 • -
  50,000 ㎡ factory area
 • -+
  20+patents qualified/in processing
 • -
  24 hours response for any inquiry

Rreth nesh

Banline

NEWS

Service First

 • Karakteristikat dhe teknologjia e sistemit të linjës së prodhimit me fije qelqi TCP

  Tekstil me fije qelqi Sistemi i linjës së zakonshme të makinerive është në gjendje të prodhojë deri në DN200. Hardshtë e vështirë për të vështirë të prodhosh diametra më të mëdhenj Për shkak të kufizimit të mbështjelljes së vazhdueshme, efikasitetit të prodhimit dhe kushteve teknike, etj., Ekipi i Banline China dhe Banline USA ridizenjojnë mbështjellësin me lesh xhami ...